Produkter

GEHWOL

Gi føttene en pause i hverdagen, for å oppnå velvære. Gehwol er en serie som er nøyaktig tilpasset de ulike behovene dine føtter har. Gehwol har eksistert i over 130 år, produktene er basert på naturlige ingredienser og ekstrakter for å gi best mulig helsefordel og vedlikehold av føttene uansett hva slags problem du har. Serie som er veldig effektiv og veldig godt likt, distribueres i 45 land i verden.

OPTIMA

Økologiske produkter. har lav ph, inneholder organisk syre og alginat som stimulerer normalfloraen, har da en fantastisk flott virkning på eksem hud, sår som ikke vill gro mm.

Gatineau

Fransk anerkjent hudpleieserie med 80 års erfaring på det profesjonelle markedet, store på anti
aging, kjent for rask og synlig effekt på alle hudproblemer. produktene er ikke testet på dyr.

THALION

En ledende sjøbasert serie, her har man kontroll på råvarene fra de innhøstes, foredles til de er ferdige kosmetiske produkter, Skattene fra havet å de profesjonelle behanlingsritualene gir kroppen ny energi og nytelse. Distribueres i mer enn 50 land i verden.

Herba Plus

Urtepreparater som er utviklet for å gi en målettet behandlig. benyttes av leger, annet helsepersonell og naturterapauter i flere land. alle produktene er produsert i Norge, under strenge kontroller og bygger på resepter med mer enn 30 års erfaringer og forskning.